logo

Unique industrial
painting services

De Worksgroup biedt industriële schilderwerken aan via een uniek concept. Alle opdrachten worden uitgevoerd door ons team van ervaren vakmannen en worden begeleid door onze NACE CIP Level 2 gecertificeerde kwaliteitsmanager met 30 jaar ervaring in industriële en maritieme omgevingen.

Al onze projecten worden afgeleverd met een kwaliteitsrapport en een naverkoop programma. In samenwerking met coating engineers kunnen wij voor elk project een coating systeem uitwerken op maat van de klant. Wij kunnen oplossingen bieden die voedingsgeschikt en chemisch resistent zijn. Hierdoor kunnen wij elke industrietak bedienen, de shutdown zo kort mogelijk houden en gelijktijdig schilderwerken verrichten steeds op een veilige en verantwoorde manier.

Even castles in the sky can do with a fresh coat of paint.

photo

we believe in optimism and plenty of paint
so we love to do...

icon

Structuren in de hoogte

icon

Silo's en tanks

icon

Maritieme industrie

icon

Chemische processing industrie

icon

industriële kantoren

icon

Offshore schilderwerken

Let's get in touch

Uw vertrouwen, onze garanties: wij werken kostenefficiënt, op maat van uw noden en wensen, met professioneel materiaal voor de noodzakelijke industriële en maritieme schilderwerken. Ook voor specifieke coatings kunt u bij ons terecht. Al onze diensten zijn NACE NIP LEVEL 2 gecertificeerd. Ons ervaren team brengt uw project steeds tot een goed einde met 24/7 ondersteuning en opvolging.

You can always count on us!