logo

Ain't no mountain
high enough

Werken op grote hoogte is een vak op zich. It’s a way of life. Het vergt niet alleen een specifieke expertise in industriële touw- en beveiligingstechnieken, maar ook enorm veel passie. Daarnaast beschikken onze gespecialiseerde mensen over een jarenlange ervaring om al uw opdrachten tot een goed einde te brengen. En zeker niet onbelangrijk: voor al onze aangeboden diensten werd ons een VCA** certificaat toegekend.

De Worksgroup voert dankzij haar divisie ALPINE werken uit op grote hoogte en op alle denkbare moeilijk bereikbare plaatsen. Zowel voor particulieren als voor professionals bedenkt ons gedreven team de perfecte oplossing voor alle noodzakelijke interventies. The sky is not the limit.

Montage, schilderwerken, schoonmaak of reparaties. You name it, we’ve got it. Uw project wordt het onze. Alles is mogelijk en wij ontzorgen u voor de volle 100%. Een grondige voorbereiding, correcte afspraken, state-of-the-art materiaal, beproefde technieken en een efficiënte afwerking tot in de kleinste details. Daar staan wij voor, dag na dag, met hart en ziel.

The best view comes after the hardest climb.

photo

How we climb together

icon

Na een eerste contact maken we met veel plezier een afspraak

icon

Wij bespreken dan uw project en bekijken samen de mogelijkheden

icon

Wij bedenken voor u een serviceplan op maat,

icon

U krijgt van ons snel een correcte, gedetailleerde offerte op basis van uw wensen

icon

Na goedkeuring van de offerte zorgen wij voor een perfecte uitvoering van de opdracht

icon

U kan steeds rekenen op een grondige kwaliteitscontrole en een gepaste opvolging

Let's get in touch

Uw vertrouwen, onze garanties: wij werken kostenefficiënt, op maat van uw noden en wensen, met bewezen technieken, met het beste materiaal voor de noodzakelijke winterwerken en VCA** gecertificeerd. Ons ervaren team brengt uw project voor preventief zout strooien of sneeuw ruimen steeds tot een goed einde en u geniet van een zorgeloze winter, met 24/7 ondersteuning en opvolging.

You can always count on us!