Over ons

Klantgerichte
aanpak

We begrijpen het belang van specifieke behoeften van onze klanten en werken nauw samen om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun verwachtingen voldoen.

Veiligheid en
naleving

We hechten grote waarde aan veiligheid op de werkplek en zorgen ervoor dat al onze activiteiten voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en voorschriften.

Ervaring in
de branche

Met jarenlange ervaring hebben we een bewezen staat van dienst opgebouwd met vele tevreden klanten in verschillende sectoren.

Veelzijdige
mogelijkheden

Met onze diverse specialisaties kunnen we een breed scala aan projecten en taken aanpakken.

Hoogwaardige
dienstverlening

We streven altijd naar uitmuntendheid in onze dienstverlening, met een focus op kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid.

Langdurige
relaties

We streven naar het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en transparante samenwerking.

Professionele kennis tot uw dienst.

Onze vele succesvolle projecten spreken voor zich en zijn het bewijs van onze expertise en passie voor ons vak. Bij ons kunt u rekenen op een efficiënte uitvoering van uw project binnen de vooropgestelde verwachtingen. Wij zijn gespecialiseerd in industriële dienstverlening in het ruimst van het begrip en beschikken over een ervaren, gemotiveerd en flexibel team dat altijd oplossingsgericht te werk gaat.

Wij zijn trots op onze succesformule, die bestaat uit een combinatie van vakmanschap, expertise, oplossingsgerichtheid, duidelijke en snelle communicatie, jarenlange ervaring en een persoonlijke, directe aanpak.

Of het nu gaat om een groot of klein project, veiligheid en klantentevredenheid zijn bij WorksGroup sleutelbegrippen en worden nauwlettend opgevolgd.

Onze diensten zijn beschikbaar voor diverse sectoren, zowel in binnen- als buitenland. Of het nu gaat om werken op grote hoogte, industriële cleaning, schilderwerken, gebouwenbeheer, winterdiensten of onderhoudswerken, wij staan altijd voor u klaar. Met ons team van gecertificeerde projectmanagers, techniekers en planners bieden wij u 24/7 ondersteuning, zowel voor losse projecten als volledige uitbestedingen.

Gedreven en gepassioneerde oprichters.

Glenn

Een gespecialiseerd bedrijf vanaf dag één succesvol opbouwen vereist dat u ergens een buitenbeentje bent. Glenn, mede-oprichter en mede-directeur van de Worksgroup, heeft een indrukwekkend verleden in sales- en business development. Jarenlange waardevolle ervaring in de industrie-, chemie-, bouw- en schoonmaaksector bieden hem een 360° beeld over hoe zaken steeds beter kunnen. Tegenwoordig biedt het bedrijf verschillende diensten aan onder één dak en staat klanttevredenheid bovenaan de prioriteitenlijst.

Gianni

Gianni is sedert verschillende jaren actief in de industrie en heeft hoofdzakelijk ervaring opgedaan in de schilderwereld. Zijn people-skills maken dat hij goed met mensen kan werken en zichzelf dagdagelijks inzet om de samenhang van de ploegen binnen WorksGroup te bewaken. Veiligheid, kwaliteit, klanten- en medewerkerstevredenheid zijn voor hem ongelooflijk belangrijk.

Kenneth

Kenneth is een echte selfmade man. Als jong talent barst hij van de energie en de ambitie. Hij kent de wereld van de petrochemie door en door en is perfectionistisch in de uitvoering van elk project. Zijn passie voor uitzonderlijke uitdagingen zorgt ervoor dat hij met WorksGroup telkens opnieuw als winnaar uit de bus komt. Zijn ongebreidelde ambitie, ambitieuze visie en organisatorisch talent zetten de Worksgroup steeds weer op de juiste koers. Samen met Glenn en Gianni is hij vastbesloten om van de Worksgroup een wereldspeler te maken.