logo

Keep it fresh,
Keep it clean

Professionele schoonmaak, ramenwas, gevelreiniging en algemeen onderhoud.

Of het nu gaat om een industriecomplex, kantoorgebouwen, overheidsgebouwen of particuliere gebouwen, wij zijn er voor u. Wij bieden onder andere industriële cleaning, periodieke schoonmaak, ramenwas en algemeen gebouwenbeheer aan. Met daarnaast nog een waaier aan bijkomende diensten.

Een gebouw fungeert dan ook vaak als uithangbord voor jouw organisatie, zowel naar jouw klanten als naar de eigen medewerkers. De professionals van Worksgroup zien erop toe dat jouw gebouwen het onderhoud krijgen dat ze verdienen. Wij staan voor een efficiënte schoonmaak op maat van uw wensen.

Frisse ruimtes bevorderen bovendien het werkplezier en het welzijn van de medewerkers, leiden tot minder ziekteverzuim en dragen bij tot een positief imago. Onze ervaren ramenwassers zorgen bovendien steeds voor een glashelder resultaat. Ook voor gevelreiniging bent u bij ons aan het juiste adres.

Keep your building, skin and thoughts clean.

photo

Shining bright all together

icon

Na een eerste contact maken we met veel plezier een afspraak

icon

Wij bespreken dan uw project en bekijken samen de mogelijkheden voor reiniging en onderhoud

icon

Wij bedenken voor u een serviceplan op maat,

icon

U krijgt van ons snel een correcte, gedetailleerde offerte op basis van uw wensen

icon

Na goedkeuring van de offerte zorgen wij voor een perfecte uitvoering van de opdracht

icon

U kan steeds rekenen op een grondige kwaliteitscontrole en een gepaste opvolging

Let's get in touch

Uw vertrouwen, onze garanties: wij werken kostenefficiënt, op maat van uw noden en wensen, met professioneel materiaal voor de noodzakelijke reinigingswerken, zoals gevelreiniging en glaswas. Ook voor industriële cleaning kunt u bij ons terecht. Al onze diensten zijn VCA** gecertificeerd. Ons ervaren team brengt uw project steeds tot een goed einde met 24/7 ondersteuning en opvolging.

You can always count on us!