logo

Mechanisch

Dankzij ons team van ervaren, gecertificeerde onderhoudstechniekers en planners kan u 24/7 rekenen op ons als onderhoudspartner voor zowel losse projecten als volledige uitbestedingen. De Worksgroup is actief in diverse sectoren zoals de chemische-, energie- en voedingsindustrie en dat zowel in binnen- als buitenland, on- en offshore.

Vandaag de dag beslissen steeds meer bedrijven om zich te focussen op hun core business en besteden daarom hun onderhoudsactiviteiten uit. Hierbij staat, net zoals veiligheid, het optimaliseren van de prestaties en het reduceren van de TCO steeds centraal.

If we can’t make it work, no one can.

photo
photo

ondersteuning

De Worksgroup biedt ondersteuning bij shutdown & TA-management, onderhoudsmanagement, projectmanagement, contractonderhoud, planning en uitvoering. Dit met alle flexibiliteit en volgens de noden van de klant. Omwille van de strenge normeringen binnen de industrie, zijn veiligheid en kwaliteit de twee belangrijkste pijlers binnen het ons bedrijf.

Safety first is safety always.

Uiteraard kan u bij het realiseren van uw projecten ook rekenen op onze andere ondersteunende diensten dewelke elkaar in volle synergie kunnen versterken.

Laswerken

De Worksgroup is uw partner voor alle laswerken. We werken niet alleen met diverse materialen zoals staal, aluminium en RVS. Onze gecertificeerde lassers zijn bovendien opgeleid in verschillende lastechnieken (MIG/MAG/TIG) en houden steeds de vinger aan de pols voor de nieuwste technieken. Zo brengen ze elke opdracht tot een goed einde en u krijgt altijd een top service.

If you think it’s expensive to hire a good welder, try hiring a cheap one.

photo
photo

Ondersteuning

Een aantal van onze teamleden zijn experten in het gecontroleerd vastzetten van kritische boutverbindingen. Zo hebben zij veel ervaring opgebouwd als flensmonteur in veeleisende industrieën zoals de petrochemie en de olie- en gassector. Elke dag staan deze hoogopgeleide technici klaar voor uw bolting job, voorzien van degelijk en gekalibreerd materieel.

The age of specialists has come.

how we keep things working, together

icon

Na een eerste contact maken we met veel plezier een afspraak

icon

Wij bespreken dan uw project en bekijken samen de mogelijkheden voor mechanisch onderhoud of ondersteuning

icon

Wij bedenken voor u een serviceplan op maat,

icon

U krijgt van ons snel een correcte, gedetailleerde offerte op basis van uw wensen

icon

Na goedkeuring van de offerte zorgen wij voor een perfecte uitvoering van de opdracht

icon

U kan steeds rekenen op een grondige kwaliteitscontrole en een gepaste opvolging

Let's get in touch

Uw vertrouwen, onze garanties: wij werken kostenefficiënt, op maat van uw noden en wensen, met professioneel materiaal voor noodzakelijk industrieel en maritiem mechanisch onderhoud. Ook voor specifieke ondersteuning, laswerken of bolting jobs kunt u bij ons terecht. Al onze diensten zijn VCA** gecertificeerd. Ons ervaren team brengt uw project steeds tot een goed einde met 24/7 ondersteuning en opvolging.

You can always count on us!