logo

PROFESSIONAL KNOW-HOW
AT YOUR SERVICE

Onze gerealiseerde projecten spreken voor zich. Vraag dat maar aan onze vele tevreden partners. Wij zijn experts in ons vak, wij leven voor ons vak. Onze succesformule zorgt gegarandeerd voor een efficiënte uitvoering op korte termijn van uw project en dit binnen de vooropgestelde verwachtingen. If you can dream it, we can do it.

Vakmanschap, ervaring, engineering, uitzonderlijke industriële touwtechnieken en een gemotiveerd, flexibel en oplossingsgericht team: wij hebben alles in huis voor een succesvolle uitvoering van elke opdracht.

Onze succesformule bestaat sinds dag 1 uit uit de combinatie van expertise, vakmanschap, oplossingsgerichtheid, duidelijke en snelle communicatie, jarenlange ervaring en een persoonlijke, directe aanpak. Ons ervaren team brengt uw project tot een goed einde. Daar kunt u op rekenen

photo

Driven & passionate
Founders

Glenn

Een gespecialiseerd bedrijf succesvol uitbouwen vanaf dag 1. Daarvoor moet je wel ergens een buitenbeentje zijn. Met een indrukwekkend verleden van sales- en business development is Glenn stichter en mede-zaakvoerder van de Worksgroup. Jaren aan waardevolle ervaring in de industrie-, chemie-, bouw- en schoonmaaksector zorgen voor een 360° beeld over hoe het steeds beter kan. Zijn ongebreidelde ambitie, ambitieuze visie en organisatorisch talent zetten de Worksgroup daarom steeds weer op de goede weg. Vandaag de dag biedt het bedrijf verschillende diensten aan onder één dak en staat klanttevredenheid met stip op de eerste plaats van de prioriteitenlijst.

Kenneth

Een pur sang selfmade man, dat is Kenneth. Een jong talent dat bruist van de energie. De wereld van de petrochemie kent voor hem geen geheimen meer. Hij is vertrouwd met alle technische aspecten van de business en perfectionistisch in de uitwerking van alle projecten. Zijn passie voor uitzonderlijke, niet alledaagse opdrachten en uitdagingen maken van hem een echte winner. Samen met Glenn is hij vastberaden om van de Worksgroup een speler van wereldformaat te maken.

Let's get in touch