logo

Let's break
the ice

Naast warme feestdagen en gezellige familiemomenten brengt de winterperiode helaas ook een aantal ongemakken met zich mee. Denk maar aan het ijsvrij maken van parkings en het ruimen van sneeuw.

De Worksgroup helpt u dankzij haar divisie WINTER met het preventief zout strooien of het ruimen van sneeuw om gladheid en problemen te voorkomen. En zeker niet onbelangrijk: voor al onze aangeboden diensten werd ons een VCA** certificaat toegekend.

Zowel voor professionals als voor particulieren bedenkt ons gedreven team de perfecte oplossing voor alle noodzakelijke interventies. Samen met u zorgen wij voor een winterse dienstverlening op uw maat.

When it snows, you have two choices: chovel or make snow angels.

photo

Winter is coming

icon

Na een eerste contact maken we met veel plezier een afspraak

icon

Wij bespreken dan uw project en bekijken samen de mogelijkheden

icon

Wij bedenken voor u een serviceplan op maat, met onder meer een sneeuwruimer

icon

U krijgt van ons snel een correcte, gedetailleerde offerte op basis van uw wensen

icon

Na goedkeuring van de offerte zorgen wij voor een perfecte uitvoering van de opdracht

icon

U kan steeds rekenen op een grondige kwaliteitscontrole en een gepaste opvolging

Let's get in touch

Uw vertrouwen, onze garanties: wij werken kostenefficiënt, op maat van uw noden en wensen, met bewezen technieken, met het beste materiaal voor de noodzakelijke winterwerken en VCA** gecertificeerd. Ons ervaren team brengt uw project voor preventief zout strooien of sneeuw ruimen steeds tot een goed einde en u geniet van een zorgeloze winter, met 24/7 ondersteuning en opvolging.

You can always count on us!